Seniornett Ørland

Vi tilbyr dataopplæring for seniorer! Nybegynnerkurs, også kalt "Vettskremtkurs", blir holdt på PC, nettbrett og smarttelefon. Sammen med frivillige veiledere sørger vi for trygg innføring av nye datakunnskaper for de eldre i kommunen. Kursene holdes på annonserte dager i Ørland Kultursenter. Vi arrangerer også "nettkafè", en uformell møteplass for utveksling av erfaringer, løse utfordringer og drikke kaffe. Dette er en møteplass for utveksling av erfaringer, løse utfordringer og drikke kaffe. Veiledere er tilstede også disse dagene. Sted: Ørland kultursenter. Tid: Onsdager kl. 11 - 12.30

VÅRENS KURS:

Vi er nå ferdig med første kursrunde for 2019, med fulle kurs på nettbrett og smarttelefon. Vi setter opp nye kursrunder etter behov, både grunnkurs/vettskremtkurs og temakurs (som e-post, face-book, nettbank etc.) 

Delta gjerne på våre ukentlige nett-kafeer, onsdager kl. 11 - 12.30 i Ørland kultursenter. Her er det alltid veiledere tilstede, som kan hjelpe og bistå ved forskjellige data-utfordringer. Vi deler også erfaringer, og drikker kaffe. En uformell og trivelig møteplass. Kom du også, da vel! :-)


Kurs: Alle kurs avholdes ved Ørland kultursenter. Påmelding: Jorunn Eide, Bjugn frivilligsentral, Tlf.: 926 00 232

2022 © Ørland frivilligsentral