PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

AKTIVITETER

• Barseltreff

Siste onsdag i måneden arrangerer Frivilligsentralen barseltreff. Dette er en møteplass for foreldre som er i barselpermisjon. Vi starter med et innslag om aktuelle tema, f.eks. førstehjelp, babysang mm. Deretter får praten gå fritt, og dette er blitt en fin arena for å få kontakt med andre som er i samme "boble".  Barseltreffet arrangeres i Black box ved Ørland kultursenter, her er det tilgang på stellerom, mikroovn, kjøp av kaffe/te etc. Barseltreffet er dermed en fin arena for å komme i kontakt med andre i samme situasjon, og anbefales for både nye og gamle ørlendinger. Velkommen til treff!en barnehage

- Åpen barnehage

Åpen barnehage er en uhøytidelig møteplass for småbarnsforeldre, et tilbud til de som har små barn som ikke går i barnehagen. Dette er også en flott møteplass for nye innbyggere som vil bli kjent med nye folk! Åpen barnehage holder til i biblioteket ved Ørland Kultursenter, hvor man har tilgang på stellerom, mikroovn, kjøp av kaffe/te etc.

• TV-aksjonen
Frivilligsentralen har ansvaret for organiseringen av TV-aksjonen i kommunen. Over 70 bøssebærere bidrar til å samle inn penger til forskjellige gode formål.

 "UngSom-aktiviteter" (Sommeraktiviteter for barn og unge)
I sommerhalvåret organiserer frivilligsentralen i samarbeid med "FYSAK" og Ørland kommune sommeraktiviteter for barn og unge. Vi samarbeider med lag, organisasjoner og enkeltpersoner i kommunen.

• Seniornett Ørland
I februar 2018 starter vi dataopplæring for seniorer, i et samarbarbeid med Seniornett Norge. Nybegynnerkurs blir holdt på PC, nettbrett og telefon. Sammen med frivillige veiledere vil vi sørge for trygg innføring av nye datakunnskaper for de eldre i kommunen. 

• Frivillige til forskjellige arrangement i kommunen
Frivilligsentralen samarbeider med ulike lag og foreninger og bidrar til å skaffe frivillige til ulike arrangement i kommunen. Å delta som frivillig gir mange gode opplevelser, og man blir kjent med mange nye mennesker. Frivillige er etterspurt ved konserter, idrettsarrangement, bluesfestival, aktiviteter for ungdom, språktrening, kaffeservering, div. kjøreoppdrag mm. Meld deg som frivillig, og få en opplevelse med på kjøpet!

• Frivillige til hjelp ved Ørland Helsesenter
Sammen med prosjektet " Kultur + Helse = Sant" bidrar frivilligsentralen med frivillige i forbindelse med ulike arrangementer på Sykehjem/Trygdepensjonatet.
Frivilligsentralen bidrar også med å finne frivillige til matombringing til eldre i kommunen og pasientvenn. Vi har behov for flere frivillige til matombringing og til å være pasientvenn.